landelijkekeukens - Go to Author's Site
Landelijke keukens

De juiste tegel maakt je keuken compleet

Het uitkiezen van een nieuwe keuken is een leuke onderneming. Het afstruinen van keukenwinkels, het vergelijken van stijlen, opstellingen en materialen en het samenstellen van jouw droomkeuken. Kies je voor klassiek, modern of strak design? Het aanbod is eindeloos en het vinden van de perfecte keuken kan dan ook lastiger zijn dan gedacht.

Allereerst dien je de stijl, het budget en de afmetingen te bepalen. Wanneer je deze punten kunt afstrepen, ben je klaar om te gaan shoppen. Je kunt dan namelijk gericht op zoek gaan en een hoop modellen vallen al af. Dit vergemakkelijkt je zoektocht aanzienlijk. De meest gekozen stijl is modern. Dit komt omdat moderne keukens overal bij passen. Zelfs in een klassieker interieur. Is dit ook jouw favoriet, dan is de volgende stap te kijken naar welke opstelling het beste in de daarvoor bestemde ruimte past. Heb je een kleine keukenruimte, dan is een rechte opstelling de beste keus. Heb je meer ruimte, dan kun je ook kiezen voor een hoekkeuken of eilandkeuken. Uiteraard dit niet alleen afhankelijk van de beschikbare vierkante meters, maar ook van je budget.

Ook de materialen en apparatuur zijn van belang. Laat je budget het toe, kies dan voor een stenen aanrechtblad. Dit zorgt direct voor een luxe uitstraling. Ook een vaatwasser (stoom)oven en koel-vriescombinatie mogen niet ontbreken. Afhankelijk van de aansluiting, kies je voor koken op gas of inductie. Wat betreft de spoelbak en bijpassende kraan, wat dacht je van een Quooker? Hiermee heb je direct heet water uit de kraan. Ideaal voor het zetten van koffie en thee.

Toch is er een belangrijk onderdeel dat niet onderschat moet worden: de tegels. Wanneer je ervoor kiest de achterwand van je keuken te betegelen, dan is de keus echt enorm. Alle denkbare stijlen, materialen en kleuren zijn verkrijgbaar. De juiste tegels maken keukens pas echt compleet. Helemaal wanneer je ervoor kiest ook de vloer te laten betegelen in een tegel die perfect past bij de gekozen wandtegels. Zo ontstaat er een prachtig geheel. Ook kun je juist kiezen voor een tegel in een opvallende kleur. Zo Maak je van de tegelwand een echte eyecather!


Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4
Blog 5
Blog 6
Blog 7
Blog 8
Blog 9
Blog 10
Blog 11
Blog 12
Blog 13
Blog 14
Blog 15
Blog 16
Blog 17
Blog 18
Blog 19
Blog 20
Blog 21
Blog 22
Blog 23
Blog 24
Blog 25
Blog 26
Blog 27
Blog 28
Blog 29
Blog 30
Blog 31
Blog 32
Blog 33
Blog 34
Blog 35


© landelijkekeukens - all rights reserved.
Sign Guestbook Read Guestbook

Last Five

© Welke Tegel is Geschikt als wandtegel?
© Keukens en vloertegels, welke stijl past bij jou?
© Ruimtebesparend: Rechte Keuken En Multifunctionele Badkamers
© Badkamer verbouwen saunabouw
© Landelijke Keukens En Sanitair Voor Een Warme Sfeer
Copyright © 1998 - 2006 VistaGeneration.com TM and individual members -- All rights reserved.