hestermud - Go to Author's Site
pand verkopen & Vastgoed

Belangrijke tips voordat u een woning koopt of erin investeert

Ondanks het feit dat er verschillende gevallen zijn van individuen die zichzelf een fortuin hebben verdiend met onroerendgoedspeculatie of vastgoed verkopen, vergelijkbaar met elk afzonderlijk bedrijf, zijn er talrijke gevaren aan verbonden. Bovendien, als u weinig aandacht schenkt aan het soort onroerend goed dat u koopt of dat u van plan bent het een tijdje later te leasen of te ruilen, vereist het investeren van middelen in onroerend goed een behoorlijke hoeveelheid geld - waardoor het essentieel is om aanvullende maatregelen te nemen om een uitkering te garanderen op uw speculatie of als niets anders uzelf behoedt voor een enorm ongeluk.

Ik heb de afgelopen maanden in grote gebieden een gebrek aan eigendommen gezien. Deze afwezigheid van eigendom vormt een prachtige open deur voor speculatie. Het betekent echter niet dat iemand geluk kan krijgen door middelen in onroerend goed te steken. U moet een heleboel dingen weten voordat u uw eerste venture-eigendom koopt.

1. Probeer je gevoelens niet met je te laten spelen.

Vaker wel dan niet bij het kopen van een huis, stemmen mensen meer op hun hart af dan er echt verstandig over na te denken, wat helemaal goed is als je daar een lange tijd van je leven zult wonen. Laat in elk geval uw gevoelens uw keuze niet beÔnvloeden bij de aankoop van uw eerste onderneming. Beschouw het absoluut als een zakelijke onderneming en onderhandel coherent om de meest ideale kosten te krijgen.

2. Doe je verkenning.

Afhankelijk van de klanten waarop u zich concentreert, moet u een legitiem onderzoek doen voordat u uw eerste speculatie-eigendom koopt. Zorg ervoor dat het onroerend goed is gerangschikt in een gebied dat het soort klanten aantrekt dat u van plan bent te verkopen of te verhuren, dat het de verwachte winst zal behalen en dat het de markt zal interesseren.

3. Verzeker een eerste termijn.

Helemaal niet zoals de vooruitbetaling van 3% voor het huis waarin u nu woont, u zult in ieder geval een eerste afbetaling van 20% nodig hebben voor de aankoop van uw eerste venture-eigendom. Dit is omdat contractbescherming niet relevant is voor ondernemingspanden. Speculatie-eigenschappen vereisen ook meer prominente afbetalingen vooraf dan uw normale structuur en hebben ernstige goedkeuringsbehoeften. Onthoud de kosten die nodig zijn voor het herontwerp voordat u uw eerste termijn betaalt.

4. Stel vooraf kosten en baten vast.

Zoals de articulatie gaat, blijft alleen het verdachte bestaan. Okť, niet in het algemeen, maar toch is er geen kwaad in ietwat neurotisch zijn en alles over nadenken. Begin met het berekenen van het geld dat u vanaf nu heeft en wat u kunt kopen voordat u uw eerste speculatie-eigendom koopt. Stel vervolgens vast hoeveel het zou kosten om het huis te kopen en op te knappen. Onthoud bovendien de activiteitskosten. Eindelijk, peil de waarde waarvoor u uw eigendom gaat aanbieden en snijd de kosten uit om een harde maat te krijgen van het voordeel dat u nog kunt behalen. Echt, u mag niet de helft van het ingeschatte voordeel halen, maar deze schatting is belangrijk om uzelf in de beschermde zone te houden.

5. Selecteer een makkelijke woning als uw eerste speculatie-eigendom.
Ongeacht of u bereid bent om maar liefst een miljoen dollar in uw eerste venture-eigendom te steken, het is altijd een slimme gedachte om te gaan voor eigendommen die in de lagere tot gemiddelde waarde-secties liggen. Een paar specialisten bevelen het huis aan dat u niet meer dan $ 150.000 kost. Onthoud dat u meer geld moet uitgeven aan de herinrichting van het huis voordat u het verhuurt of verkoopt.

6. Betaal uw verplichtingen.

Als een andere financiŽle specialist die zijn eerste venture-eigendom koopt, moet u mogelijk de speculatie-vooruitstrevende alternatieven overwegen - men mag geen verplichtingen overbrengen als hun speculatieportefeuille. U moet alles vrijmaken van uw verplichtingen, studiekredieten, kosten voor doktersbezoeken, enzovoort, voordat u in onroerend goed begint.

7. Overweeg alternatieven voor risicokrediet.

Er is een enorm aantal alternatieven beschikbaar met betrekking tot het verzamelen van activa om uw eerste speculatie-eigendom te kopen. Het kiezen van de juiste keuze die een constructieve uitkomst zou kunnen hebben voor uw financiŽle situatie, vereist veel onderzoek.

8. Kies uw handlangers voorzichtig.

Veel mensen overwegen om samen te werken met hun metgezellen in plaats van over een risicokrediet te praten om in de onroerendgoedsector te beginnen. Nieuwe financiŽle specialisten moeten opzettelijk nadenken over tal van componenten terwijl ze handlangers uitkiezen, bijvoorbeeld hoe aangenaam u met hen bent en de gevolgen van het begrip van een organisatie.

Bron - http://stadswacht.nl/
Stadswacht is al jaren dť betrouwbare partner als het gaat om aankoop van onroerend goed en horeca. Als u horecapand wilt verkopen; u kunt rekenen op onze
discretie en financiŽle slagvaardigheid.

© hestermud - all rights reserved.
Sign Guestbook Read Guestbook

Last Five

© Bereken En Vergelijk Premie Voor Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
© Voordelen En Nadelen Van Sale En Leaseback
© Hoe sluit u een arbeidsongeschiktheidsverzekering af?
© Belangrijke tips voordat u een woning koopt of erin investeert
© Waarom is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig voor accountants?
Copyright © 1998 - 2006 VistaGeneration.com TM and individual members -- All rights reserved.